Uw uitvaartwensen

Niet iedereen denkt er vaak na. Uw eigen uitvaart wensen. Een onderwerp dat iedereen het liefst zo lang mogelijk uitstelt. Maar toch is het belangrijk om ook eens omtrent uw eigen uitvaartwensen stil te staan en na te denken over hoe u het zelf zou willen bij uw eigen uitvaart.

Doodenzorg Uitvaartverzorging heeft een eigen uitvaart wensenboekje ontwikkeld. Hierin kunt u uw eigen wensen voor uw uitvaart aangeven. Vanaf de rouwkaart tot de kist en alles wat er nog meer bij een uitvaart komt kijken. Denkt u ook aan de muziek, genodigden, locatie. Ook word er in ons boekje aandacht besteed aan de verdeling van uw (waardevolle) eigendommen. Ons wensenboekje is gratis en vrijblijvend en is er om u te helpen niets te vergeten en de juiste informatie makkelijk over te kunnen dragen aan een voor u belangrijk persoon. U kunt in ons wensenboekje namelijk zelf aangeven welke uitvaartverzorger uw uitvaart mag verzorgen. Dit boekje (waarin al uw uitvaart wensen staan) kunt u bewaren bij uw belangrijke papieren, bv de polis van uw uitvaartverzekering(en).  Het zal u op weg helpen om voor u zelf en uw nabestaanden duidelijk te maken wat uw wensen zijn.

U kunt ons bellen of  het contact formulier invullen om het uitvaartwensen-boekje gratis aan te vragen. Het boekje wordt per post of e-mail naar u toegestuurd, en verplicht u tot niets!