Uitvaartcentrum Lisse

Welkom op de website van DZ Uitvaartverzorging

Uitvaartcentra Lisse:

DZ Uitvaartverzorging heeft samenwerking net vrijwel alle uitvaartcentra, kerken en condoleance gelegenheden in de regio Lisse en daarbuiten. Hieronder een kleine opsomming van diverse mogelijkheden. Belt u gerust voor informatie, wij geven u graag advies.

Uitvaartcentrum Lisse de Bollenstreek:

Hier kunt u een 24 uurs familiekamer huren, of de overledene gaat in de koelruimte daar is geen mogelijkheid tot afscheid nemen, condoleance houden in de aula zo ook een afscheidsbijeenkomst er zijn 75 zitplaatsen in de aula. Catering na afloop kan ook weer in de aula.

De Proeverij;

Hier is alleen gelegenheid tot condoleren plus catering of na afloop van een uitvaart om catering te gebruiken.

Restaurant De Vier Seizoenen;

Zij hebben een aparte ruimte {zomers een heerlijk buiten gebeuren met veranda`s.

Crematorium Duin & Bollenstreek;

Huren van een suite bij crematorium Duin& Bollenstreek, ook hier kunt u kiezen voor alleen de koelruimte. Gaat u de overledene begraven dan kunt u ook vanuit het crematorium zowel een condoleance houden als een afscheid bijeenkomst.
Ook hier zijn ze heel divers met catering.

Verzorgingshuis Berkhout:

Hier kunt u in eigen kame opbaren of in de ruimte achter de kapel, in de kapel kunt u een afscheid bijeenkomst houden of een Mis. Het condoleren gebeurt meestal in een beschikbare ruimte of de grote zaal hier kunt u ook gebruik maken van de catering.
Verzorgingshuis Rustoord:
Hier kunt u alleen op u eigen kamer opbaren, u kunt gebruikmaken van een aparte zaal voor een condoleance of afscheid bijeenkomst voor plm 40 pers. hier is geen catering mogelijk.

Opbaar ruimtes bij een kerk:

De SWG Kerk aan de Veldhorststraat heeft een kleine ruimte waar de overledene kan verblijven, In de kerk zelf kunt u een afscheidsdienst houden plaats voor 250 pers, of een condoleance, achter in de kerk is een ruimte voor eventueel koffie of thee.

De Paulus kerk aan de Ruishornlaan heeft ook een kleine ruimte waar een overledene kan verblijven, beneden is een zaal aanwezig voor een condoleance boven bevindt zich de kerkruimte ook hier is plaats voor zo`n 200 personen er is een lift aanwezig. Ook hier zijn mogelijkheden voor catering in de benedenzaal.
In het Witte Kerkje aan de Prinsessenstraat daar kunt u alleen een afscheidsbijeenkomst houden, op de dag zelf kan de overledene wel in een zaaltje staan om bv afscheid te nemen er is een openkeuken waar vanuit koffie/thee geschonken kan worden eventueel met koek of belegde broodjes.

Uitvaartcentra Nieuw-Vennep:

Uitvaartcentrum De Cipres aan de Bosstraat;

Hier kunt u een 24 uurs kamer huren of voor de koelruimte. Ook hier kunt u condoleance houden met koffie/thee en iets erbij, voor een afscheidsbijeenkomst is dat mogelijk voor plm.40 pers. U kunt ook kiezen als u meer personen verwacht om het in Het Trefpunt te houden u kunt binnendoor van De Cipres naar de zalen van Het Trefpunt, daar kunt u zowel in een kleine zaal of de grote zaal een condoleance of afscheidsbijeenkomst houden, wilt u liever een dienst vanuit de Wittekerk ook dat is mogelijk te bereiken via Het Trefpunt. Mogelijkheden voor na een uitvaart voor catering.

Protestantse Gemeente De Rank aan de Eug.Previnaireweg;

Hier hebben ze een aparte ruimte om op te baren u bereikt de ruimte aan de buitenkant van het gebouw met een sleutel die u zolang te leen krijgt, hier in deze ruimte is een ruimte gemaakt zodat u daar een kopje koffie/thee kunt gebruiken.
Ook hier gelegenheid tot condoleren of afscheids bijeenkomst er zijn verschillende zalen van 30 pers. tot 150 pers. wilt u liever de kerkzaal gebruiken ook dat kan daar is plaats voor 350 pers.
Catering is hier ook aanwezig met een grote lounge ruimte om te zitten.

DE Bron gebouw van de Chr.Geref.Kerk aan de Dorpstraat, hier is ruimte in een van de zalen om op te baren, gelegenheid tot condoleren of een afscheid bijeenkomst in de grote zaal voor plm.100 pers.
Maakt u liever gebruik van de kerk deze is via De Bron te bereiken en geeft plaats voor plm. 175 pers.
Catering is hier ook aanwezig.

R.K. Parochie O.L.Vrouw Onbevlekt Ontvangen aan de St. Anthoniusstraat U kunt in de kleine kapel opbaren. De avondwake of een Mis kan in de kerk gehouden worden, condoleren of koffie/ thee kan in de zaal naast de kerk in De Herberg. Ook na een uitvaart kunt u hier terecht voor catering.

Crematorium Haarlemmermeer, hier kunt u gebruik maken van een 24 uurs suite met gebruik van koffie/thee of u kunt kiezen voor de koelruimte alleen hier is geen gelegenheid om afscheid te nemen. Condoleance voor kleine of grote groepen. Crematieplechtigheid zowel informeel voor alleen de familie als voor een grotere groep er is een kleine aula voor plm.25 pets. In de grote aula kunnen 80 pers. zitten en zijn er nog 30 staanplaatsen. Koffiekamer aanwezig voor catering. Ook voor een begrafenis kunt u hier in de aula u dienst houden en na de begrafenis terug komen voor de catering.

Verzorgingstehuis Westerkim:
Hier kunt u alleen op u kamer opbaren, gelegenheid tot condoleren in de grote zaal zo ook voor een afscheid bijeenkomst voor plm.80 pers. Hier is geen catering.

Verzorgingstehuis In Het Zomerpark:
Hier kunt u alleen op u kamer opbaren als u op de 2e, 3e, of 4e verdieping woont. Verblijft u voor revalidatie op de 1e verdieping dan kunt u daar niet opbaren. Hier is geen mogelijkheid voor condoleren of een afscheid bijeenkomst.

Hillegom:

De St. MartinusKerk aan de Hoofdstraat, hier kunt u in de kleine Kapel opbaren.
Voor een Avondwake of een Mis kunt u gebruik maken van de Kerk. Hier is geen gelegenheid voor catering. Deze kunt u gebruiken in Restaurant Flora een paar 100 meter van de kerk hier is gelegenheid in een aparte zaal voor condoleance of na een uitvaart voor catering, ook is er een mogelijkheid voor diner en als er gasten van ver zijn kunnen ze een overnachting boeken.

Heemstede:

Opbaargelegenheid De Seizoenen heeft een ruimte waar u met plm.30 pers. heel intiem afscheid kunt nemen er zijn 3 rouwkamers aanwezig een ontmoetingsruimte voor koffie/thee.

De Aula aan de Herfstlaan hier kunt u condoleance houden, afscheid bijeenkomst plus catering plaats voor 75 pers. de begraafplaats ligt naast de aula. Hier kunt u niet opbaren.

Sassenheim:
Uitvaartcentrum Vliem, Jacoba van Beierenlaan. Opbaar ruimtes, gelegenheid tot condoleren/ afscheid bijeenkomst ook catering is hier mogelijk.
Verzorgingshuis Bernardus aan de Hoofdstraat, Hier is een kapel aanwezig en 2 opbaarruimtes in de kapel kunt u een afscheid bijeenkomst/dienst of Mis houden in de gezamenlijke lounge kunt u de catering bestellen.

Noordwijk:
Woonzorgcentrum Jeroen:
24 uurs-familiekamer hier kunt u ook gebruik maken van koffie/thee.

Aantal kerken in de regio:

St. Pancratiuskerk in Sassenheim,
Dorpskerk In Sassenheim,
Groenekerkje in Oegstgeest.
St. Martthiaskerk in Warmond.
Maria ter Zeekerk in Noordwijk aan Zee.
Petrus-en Mariakerk in Roelofarendsveen.
Heilige Hart van Jezuskerk in de Zilk.
Open Hof in Hillegom.
Maartenskerk in Hillegom.

Een andere locatie:
Wilt u geen standaard uitvaartcentrum of een zaal van een kerk, dan kunt u denken aan de sport kantine, een strandpaviljoen, Brasserie, Restaurant, Cafè, Kasteel Keukenhof, `t Huys Dever in Lisse.
In u eigen achtertuin (zie video rememberme.nl onder het kopje uitvaartfilm.)