Uitvaartcatering: sushi, een BBQ, borrel of high tea

Bij een uitvaart denken velen aan een kopje koffie en plakje kleffe cake na afloop. Maar er is anno nu veel meer mogelijk dan het gebruikelijke uitvaart-recept.

Meer mensen nemen de regie in handen en laten vooraf onder andere hun catering wensen voor de uitvaart vastleggen. Ze willen het anders doen en velen vertellen dat ze van hun afscheid geen verdrietige dag willen maken. Maar, liever een met mooie herinneringen. Ook al valt er iemand weg, betekent dat niet dat nabestaanden het leven niet zouden mogen vieren.

Natuurlijk wordt het kopje koffie met cake ook nog geserveerd, maar er wordt steeds vaker voor een alternatief gekozen, zoals: een Italiaanse lunch – een diner na afloop – een high tea- een borreltje met bitterballen etc.,

Maar er zijn tegenwoordig ook mogelijkheden zoals sushi op de uitvaart (inclusief vegetarische sushi) en tapas of een barbecue. Kortom: de mogelijkheden zijn ongekend.  Een uitvaart wordt mede hierdoor minder verdrietig en veel informeler. Wij vertellen u er graag meer over.