Uitvaart lisse

Uitvaart Lisse

Reeds 80 jaar lang specialiseren wij ons als uitvaartonderneming en bieden wij een verzorgde uitvaart Lisse met de bijbehorende begeleiding. De begeleiding bij de uitvaart betekent de nabestaanden bijstaan en de gewenste zorg aanbieden aan de nabestaanden.

U kunt bij onze uitvaartonderneming rekenen op een persoonlijke dienstverlening, grote luisterbereidheid en flexibele ingesteldheid. Zowel voor een begrafenis Lisse als een crematie lisse kunt u bij ons terecht voor gedegen en eerlijk advies en betrokkenheid.

Onze uitvaartonderneming in Lisse biedt u onder andere:

  • Een vast contactpersoon voor de uitvaartbegeleiding;
  • Persoonlijke betrokkenheid vanaf het eerste moment;
  • Het centraal staan van uw wensen;
  • Respect, ruimte en tijd voor u verdriet.

Wensen uitvaart Lisse

Heeft de overledene een wensenboekje ingevuld? Dan kunt u deze goed gebruiken bij het regelen van de uitvaart. Of wilt u een wensenboekje aanvragen?
Doodenzorg Uitvaartverzorging heeft een eigen uitvaart wensenboekje ontwikkeld. Hierin kunt u uw eigen wensen voor uw uitvaart aangeven. Vanaf de rouwkaart tot de kist en alles wat er nog meer bij een uitvaart komt kijken. Denkt u ook aan de muziek, genodigden, locatie. Ook word er in ons boekje aandacht besteed aan de verdeling van uw (waardevolle) eigendommen. Ons wensenboekje is gratis en vrijblijvend en is er om u te helpen niets te vergeten en de juiste informatie makkelijk over te kunnen dragen aan een voor u belangrijk persoon.

Wij verzorgen niet enkel alleen een uitvaart Lisse. Onze dienstverlening is niet gebonden aan een regio waar wij gevestigd zijn, wij staan ten dienste van de nabestaanden ongeacht woonplaats of plaats van overlijden. Schroom dus niet om te informeren of we u kunnen begeleiden.

Contact uitvaart Lisse

Wilt u in contact komen met onze uitvaartonderneming uit Lisse?  Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar op het nummer0252 – 62 62 99 en 06 -53 50 37 14.