Uitvaart Lisse

Uitvaart Lisse: DZ Uitvaartverzorging

begrafenis nieuw vennep

Een overlijden, wat nu?

De stappen die genomen moeten worden bij een overlijden. Lees meer

begrafenis nieuw vennep

Begraven

De mogelijkheden van het begraven, begeleiding en advies. Lees meer

uitvaartverzorging nieuw vennep

Vervoer

De mogelijkheden van vervoer bij de uitvaart. Lees meer

Crematie

Alle mogelijkheden van het crematorium van u keuze. Lees meer

Nieuws

Nieuws over ons bedrijf en branche. Lees meer

Uitvaart Lisse

DZ uitvaartverzorging (voorheen Doodenzorg uitvaartverzorging) is al sinds 1935 een begrip voor een stijlvolle uitvaart Lisse die met veel aandacht, zorg en liefde wordt verzorgd.

Het overlijden van een dierbare is een van de meest in grijpende gebeurtenissen in het leven van een mens. Sterven en afscheidnemen brengt veel emoties, verdriet en verwarring met zich mee. De dagen tot de uitvaart en de uitvaart zelf maken samen de laatste herinneringen. Hoe beter dit afscheid past bij de overledene en de naasten, hoe sterker en mooier het de herinnering zal maken.

Wij doen ons werk vanuit ons hart, met warme betrokkenheid en kennis van zaken, regelen wij in nauwe samenwerking met u de uitvaart Lisse (begrafenis of crematie). Uitgangspunt hierbij is dat vrijwel alles mogelijk is.
Heeft u achteraf nog vragen of wilt u extra informatie, kunt u ons altijd bereiken op het nummer: 06-53503714

Reeds 80 jaar lang specialiseren wij ons als uitvaartonderneming en bieden wij een verzorgde uitvaart Lisse met de bijbehorende begeleiding. De begeleiding bij de uitvaart betekent de nabestaanden bijstaan en de gewenste zorg aanbieden aan de nabestaanden.

U kunt bij onze uitvaartonderneming rekenen op een persoonlijke dienstverlening, grote luisterbereidheid en flexibele ingesteldheid. Zowel voor een begrafenis Lisse als een crematie lisse kunt u bij ons terecht voor gedegen en eerlijk advies en betrokkenheid.

Onze uitvaartonderneming in Lisse biedt u onder andere:

  • Een vast contactpersoon voor de uitvaartbegeleiding;
  • Persoonlijke betrokkenheid vanaf het eerste moment;
  • Het centraal staan van uw wensen;
  • Respect, ruimte en tijd voor u verdriet.

Wensen uitvaart Lisse

Heeft de overledene een wensenboekje ingevuld? Dan kunt u deze goed gebruiken bij het regelen van de uitvaart. Of wilt u een wensenboekje aanvragen?
Doodenzorg Uitvaartverzorging heeft een eigen uitvaart wensenboekje ontwikkeld. Hierin kunt u uw eigen wensen voor uw uitvaart aangeven. Vanaf de rouwkaart tot de kist en alles wat er nog meer bij een uitvaart komt kijken. Denkt u ook aan de muziek, genodigden, locatie. Ook word er in ons boekje aandacht besteed aan de verdeling van uw (waardevolle) eigendommen. Ons wensenboekje is gratis en vrijblijvend en is er om u te helpen niets te vergeten en de juiste informatie makkelijk over te kunnen dragen aan een voor u belangrijk persoon.

Wij verzorgen niet enkel alleen een uitvaart Lisse. Onze dienstverlening is niet gebonden aan een regio waar wij gevestigd zijn, wij staan ten dienste van de nabestaanden ongeacht woonplaats of plaats van overlijden. Schroom dus niet om te informeren of we u kunnen begeleiden.

Wilt u ook graag gratis en vrijblijvend het wensenboekje ontvangen ? Neem dan contact met ons op per telefoon of vul ons contactformulier in, wij sturen u dan gratis en vrijblijvend het wensenboekje op!

Marijke van Rijn
Team uitvaartzorg Bollenstreek