Trends in de uitvaartbranche

Uitvaarten zijn in de afgelopen jaren flink veranderd online apotheken viagra. Zo zijn ze bijvoorbeeld niet meer zo traditioneel en mag er best moderne muziek gedraaid worden in de kerk. Lang is dit onacceptabel geweest. Ook andere traditionele aspecten aan een uitvaart zijn tegenwoordig veranderd.

Gepersonaliseerde uitvaart

De tijd waarin u enkel in een zwart mantelpak en een hoek naar een begrafenis kon komen is voorbij. Andere kleuren zijn tegenwoordig ook prima. Er zijn zelfs uitvaarten waarbij op de rouwkaart staat dat u gekleed dient te komen in een bepaalde kleur. Op deze manier wil men het sombere zwart doorbreken en de overledene eren op een manier die gepast zou zijn voor de overleden dierbare. Steeds vaker wordt er ook een kleur aangebracht op de kist en in de rouwkaart, om ervoor te zorgen dat de uitvaart steeds beter aansluit bij de persoonlijke voorkeur(en) van de overledenen.

Reeds 80 jaar lang specialiseren wij ons als uitvaartonderneming en bieden wij een verzorgde en persoonlijke uitvaart en met de bijbehorende begeleiding. De begeleiding bij de uitvaart betekent de nabestaanden bijstaan en de gewenste zorg aanbieden aan de nabestaanden.

Wilt u meer weten over de begeleiding van DZ Uitvaartverzorging of heeft u nog andere vragen? Neem dan contact met ons op via contactformulier of bel naar 06 – 535 037 14.