Rouwkaarten

De rouwkaart is het laatste visitekaartje van de overledene, het laatste document waar diens naam op wordt vermeldt. Om deze reden is het dan ook voor de overledene belangrijk dat de rouwkaart zorgvuldig wordt uitgezocht. De rouwkaart kan heel eenvoudig zijn, maar ook heel uitbundig. Het is mogelijk een bijbeltekst of gedicht te verwerken op de rouwkaart of om naar een uitspraak van de overledene te verwijzen.

De tekst op de rouwkaart is een tekst die de nabestaanden zelf kunnen aanleveren, maar DZ-Uitvaartverzorging heeft natuurlijk ook voorbeelden voor deze tekst. Een voorbeeld kan aangepast worden zodat deze (meer) van toepassing is op de overledene. Een eigen tekst maakt de rouwkaart persoonlijk. De rouwkaart kan tevens een persoonlijk karakter krijgen door er een afbeelding op te laten plaatsen die van toepassing is op de overledene.

Naast u rouwkaart verzorgen wij ook de liturgieen, bedankkaartjes en eventueel een advertentie in de krant. Voor het rouwdrukwerk werken wij bij DZ-Uitvaartverzorging samen met Drukkerij Flora. Drukkerij Flora zorgt dat uw rouwdrukwerk mooi opgemaakt, professioneel gedrukt wordt wo viagra online bestellen.

Bekijk ook enkele voorbeelden van afbeeldingen voor rouwkaart op onze website: Rouwkaarten.