uitvaartverzorging

Iedere uitvaart uniek bij Doodenzorg Uitvaartverzorging

NIEUW-VENNEP – Doodenzorg Uitvaartverzorging is een “jong” bedrijf die iedere uitvaart als uniek beschouwt. U kunt rekenen op persoonlijke dienstverlening, nabestaanden worden bijgestaan en u wordt de gewenste zorg en aandacht aangeboden. Doodenzorg Uitvaartverzorging staan voor openheid, een luisterend oor, en kwaliteit.

De meeste mensen kiezen tegenwoordig bewust voor een eigen invulling van hun uitvaart, en daar gaat Doodenzorg graag in mee. Zoals een uitvaart die bij je past, van de keus van de kist tot en met het rouwvervoer. Met de uitvaarttruck kiest u voor een heel persoonlijke uitvaart. De truck is er voor iedereen die zijn laatste tocht graag in een echte truck wil maken, bijvoorbeeld omdat je van jongs af aan al van trucks houdt, of omdat je vrachtwagenchauffeur bent.

Bovenstaande truck is toevallig een scania maar de bak kan los. Dus kan het ook op een ander merk, of misschien wel op de vrachtauto die je altijd bestuurd hebt. Het is het streven van Doodenzorg om nabestaanden zo goed mogelijk bij te staan. Een goede begeleiding tijdens de moeilijke dagen vlak na een overlijden is van grote waarde.

De uitvaarders geven de uitvaart stap voor stap vorm in samenwerking met de nabestaanden. De eventuele wensen van de overledene en de inbreng van de familie zijn daarbij de leidraad. Vaak vinden nabestaanden het prettig dat hen zoveel mogelijk uit handen wordt genomen, maar soms is het juist goed om ze intensief bij de verschillende werkzaamheden rond de uitvaart te betrekken.

Persoonlijke inbreng
Zoals helpen bij de laatste verzorging, de kist beschilderen of een mooi gedicht in calligrafie er op te zetten. De familie kan de kist sluiten en eventueel zelf de kist dragen, of met de bloemist je eigen bloemstuk maken. Zeker voor de kleinkinderen is dit een goed gebaar om ook mee te werken aan de uitvaart van de overleden dierbare. Die persoonlijke inbreng kan helpen het overlijden te verwerken.

Al meer dan 75 jaar is Doodenzorg actief in de uitvaartwereld. Al die jaren hebben mensen een groot vertrouwen in Doodenzorg en waardeert hun begeleiding. Als bijzonder gebaar krijgt de familie een herinnering vaasje met tulp mee naar huis, onder in het vaasje schuif je een pasfoto van de overledene, heel uniek en troostvol als herinnering.

Indien u nog vragen heeft, kunt u altijd bellen op 0252-626299.