Herdenkingsavond 8-november 2019

Herdenkingsavond op 8-november 2019

Ook dit jaar organiseren wij weer een herinneringsavond op begraafplaats Duinhof aan de  Spekkelaan 12 in Lisse. Op  vrijdag 8 november  van 19.00 tot 21.00 uur een moment  van aandacht om al onze dirbaren die niet meer in ons midden zijn te herdenken en samen troost  en verbondenheid te ervaren.

Ieder jaar is er grote belangstelling voor deze bijzondere avond. Op de door vuurkorven, fakkels en verlichte begraafplaats kunt u luisteren naar het Gospel koor New Creation uit Oudewater, muziek, gedichten en het noemen van de namen van u dierbaren kort of lang geleden, u kunt een herinnering of bemoediging in de herinneringsboom hangen. Uiteraard is deze avond ook om de geliefden te herdenken die al lange tijd gemist worden of die elders zijn begraven of gecremeerd.

Bij de ingang krijgt u een graflichtje mee, en een paar bloembollen om deze symbolisch in de grond te planten.  Iedereen is welkom en er zijn GEEN kosten aan verbonden. Er zal koffie/thee of warme chocolademelk  worden geschonken, hiervoor staat er een giftenbus!!!

Het Team van DZ-Uitvaartverzorging

Patrick en Joke Uijthoven