Er zijn diverse mogelijkheden op het gebied van de catering tijdens een uitvaart

Bij een uitvaart wordt er standaard koffie en cake geserveerd. Maar dat hoeft niet! Want er is op dit gebied bijzonder veel mogelijk anno 2016. Omdat ieder mens afscheid neemt zoals dat het best bij hem of haar past, is het logisch dat een zodanig belangrijke gebeurtenis eveneens wordt vertaald naar de geserveerde hapjes en dranken.

U kunt dus gerust afwijken van het gebruikelijke koffie- en cake menu. Dat is helemaal niet vreemd, maar blijkt in praktijk juist ontzettend te worden gewaardeerd door degenen die de uitvaart bezoeken. Wij adviseren u graag wat er zoal mogelijk is aan catering.

Bij een uitvaart nemen we afscheid van het leven een geliefde. Dat is intens bedroefd, maar het is niet zo dat er tijdens bepaalde momenten niet even ontspannen mag worden gepraat met daarbij een hapje en of een drankje.

Vele personen die vooraf zelf hebben ingevuld hoe zij hun uitvaart geregeld willen hebben, hebben aangegeven dat men een goede catering op prijs stelt. Zo wordt er bijvoorbeeld regelmatig gekozen voor heerlijke gezonde broodjes, koude en warme hapjes, gebakjes en soms ook voor een uitgebreid arrangement met diverse wijnen en bier. Alles is mogelijk of u het nu juist heel eenvoudig wilt houden of uitgebreid, het kan echt allemaal.