Een uitvaart-reportage blijkt zeer waardevol

Het komt steeds vaker voor dat nabestaanden ervoor kiezen om de uitvaart van een overleden dierbare te laten fotograferen. Wanneer u een belangrijk persoon verliest, gaat u door een achtbaan van emoties en vragen. U moet veel regelen en op de dag van de uitvaart, kan het voorkomen dat u niet helemaal meekrijgt hoe dit alles precies is verlopen. Dat is logisch, want u bent zeer geëmotioneerd.

Het kan om die reden van grote waarde zijn om het afscheid op de gevoelige plaat vast te laten leggen. Soms heerst daar nog een taboe op, maar anno 2016 zien steeds meer mensen de emotionele meerwaarde er van in.

Na de uitvaart volgt namelijk een periode van verwerken. Wij merken bij DZ-Uitvaartverzorging dat veel nabestaanden een ‘herinneringsboekje’ met foto’s van de uitvaart als zeer waardevol beschouwen.

Een dergelijk naslagwerk wordt door ons met de uiterste zorg gemaakt. Foto’s van deze verdrietige dag zijn bovendien een bijzondere herinnering voor later of voor familieleden die niet bij de dag aanwezig konden zijn, omdat zij in het buitenland wonen viagra kaufen per nachnahme.