begrafenis kind nieuw vennep

Een uitvaart naar wens

Tegenwoordig is er in de uitvaart veel mogelijk. Mensen geven vaak voor overlijden al aan wat zijn of haar wensen zijn voor de uitvaart. Bij DZ-Uitvaartverzorging zeggen we dan ook dat een standaard uitvaart niet meer bestaat. Een uitvaart wordt door ons verzorgd zoals u dit wilt. De tijden van “zo werd het gedaan” is voorbij. Wij van DZ-Uitvaartverzorging zijn van mening dat de uitvaart geheel dient te passen bij de overledene.

Iedere uitvaart is uniek en passend bij de overledene. Kleine aspecten maken een uitvaart tot het afscheid wat nabestaanden voor ogen hebben. Maar ook de kleine dingen herinneren zich aan het afscheid. U kunt hierbij denken aan een lied, wanneer u deze dan later weer hoort dan denkt u terug aan de overleden dierbare. Of een bepaalde bloem op de rouwkaart of grafwerk. Tegenwoordig is er veel mogelijk. Zo komt het ook steeds vaker voor dat men tijdens de afscheidssamenkomst naar foto’s kunnen kijken.

DZ-Uitvaartverzorging helpt u bij de persoonlijke invulling voor de uitvaart. Deze persoonlijke inbreng kan u en de andere nabestaanden helpen bij het verwerken van het verlies van het overlijden van uw dierbare.