DZ-Uitvaartverzorging helpt bij een onvermijdelijk afscheid

Het afscheid nemen van een dierbare is een van de meest ingrijpende momenten in het leven van een mens. Als een dierbare overlijdt, kan dit veel emoties, verdriet en verwarring met zich mee brengen. DZ-Uitvaartverzorging kan u gedurende deze moeilijke periode ondersteunen. Wij zijn al 80 jaar lang een vertrouwde naam in de uitvaartwereld.

Samen met u en de andere nabestaanden verzorgen wij een passend afscheid dat recht doet aan het leven van de overledene. DZ-Uitvaartverzorging kan de uitvaart tot in detail organiseren en u adviseren bij het maken van de keuzes.

Persoonlijke inbreng voor een unieke uitvaart

Tegenwoordig kiezen de meeste mensen voor een persoonlijke invulling voor de uitvaart. DZ-Uitvaartverzorging gaat hierin mee. Zo kunnen u en de andere nabestaanden helpen bij de laatste verzorging of een mooi gedicht in kalligrafie op de kist plaatsen. Wij kunnen u helpen bij het betrekken van (klein) kinderen bij het verzorgen van de uitvaart van de overleden dierbare. Deze persoonlijke inbreng kan u en de andere nabestaanden helpen bij het verwerken van het verlies van het overlijden van uw dierbare.

Als bijzonder gebaar krijgt de familie een herinnering vaasje met tulp mee naar huis, Onder in het vaasje schuif je een pasfoto van de overledene, heel uniek en troostvol als eenvoudige blijvende herinnering.