Bloemen bij een uitvaart

Bij een uitvaart horen bloemen. Maar zelden komen wij tegen dat er op een rouwkaart staat: ‘geen bezoek, geen bloemen’ viagra 150 mg. Bloemen worden bij een uitvaart gebruikt als uiting van liefde. Bloemen geven aan dat u aan de overledene denkt, tonen medeleven en bieden daarnaast ook troost aan de nabestaanden.

Wanneer bloemen voor een overledene worden meegenomen naar een begrafenis, dan worden deze na afloop op het net gesloten graf geplaatst. Onze uitvaartbegeleiders zorgen er altijd voor dat de kaarten en linten van de grafstukken gehaald worden, zodat nabestaanden deze kunnen bewaren als aandenken.

Bij een crematieplechtigheid zijn er meer mogelijkheden waar de familie uit kan kiezen. Bloemen uit het bloemstuk van de naaste familie kunnen mee gaan op de kist. Wij vragen altijd aan de familie wat ze na de crematie met de bloemen willen.

DZ Uitvaartverzorging werken nauw samen met De Kleine Turf. Rouw-bloemwerk is in verschillende vormen mogelijk, zoals rouwwerk in kruisvorm of druppelvorm, of een biedermeier, rouwkrans tot gehele kistbedekking. Bekijk enkele voorbeelden op:

https://www.dz-uitvaartverzorging.nl/uitvaart/bloemen/