Bent u al bekend met het Social Media Testament?

Heeft u er ooit over nagedacht wat er gebeurt met social media profielen na overlijden? Veel nabestaanden krijgen te maken met het afhandelen van online accounts van hun dierbaren op bijvoorbeeld Facebook, Twitter en LinkedIn. Wij willen u er graag op wijzen dat hier onderzoek naar is gedaan door uitvaartverzekering Nuvema.

Uit het onderzoek is naar voren gekomen dat 59% van de Nederlanders die actief zijn op social media hier niet over nagedacht hebben. En maar liefst 83% zou nog helemaal niet voor het digitale nalatenschap hebben geregeld. Daar is gelukkig een oplossing voor bedacht namelijk het Social Media Testament.

Voor nabestaanden wordt het op deze manier gemakkelijker gemaakt. In dit testament kan aan worden gegeven wat er dient te gebeuren met de onlineprofielen na het overlijden. Dit testament kan online (gratis) worden ingevuld, daarna worden uitgeprint en dient te worden bewaard bij andere belangrijke papieren.

U kunt dit testament hier vinden: <a href="http://www.nuvema online viagra bestellen.nl/social-media-testament” onclick=”__gaTracker(‘send’, ‘event’, ‘outbound-article’, ‘http://www.nuvema.nl/social-media-testament’, ‘http://www.nuvema.nl/social-media-testament’);”>http://www.nuvema.nl/social-media-testament