Begrafenis Nieuw Vennep

begrafenis nieuw vennep

Een overlijden, wat nu?

De stappen die genomen moeten worden bij een overlijden. Lees meer

begrafenis nieuw vennep

Begraven

De mogelijkheden van het begraven, begeleiding en advies. Lees meer

uitvaartverzorging nieuw vennep

Vervoer

De mogelijkheden van vervoer bij de uitvaart. Lees meer

Crematie

Alle mogelijkheden van het crematorium van u keuze. Lees meer

Nieuws

Nieuws over ons bedrijf en branche. Lees meer

Begrafenis Nieuw Vennep

Heeft u plotseling te maken met een sterfgeval in uw directe omgeving? Rouwverwerking is een moeilijk proces. Gedurende deze tijd wordt u geconfronteerd met het regelen van de begrafenis in Lisse van de overleden dierbare. Onze begrafenisonderneming uit regio Nieuw Vennep, Doodenzorg Uitvaartverzorging, helpt u bij het regelen van een begrafenis of crematie. Wij staan voor betrokken begeleiding in deze moeilijke tijd en transparantie. Wij geven u met onze begeleiding de kans om uw aandacht te richten op uw verdriet en de wensen voor de begrafenis in Nieuw Vennep,.

Bij onze begrafenisonderneming in regio Nieuw Vennep, kunt u altijd rekenen op persoonlijke dienstverlenging, grote luisterbereidheid en flexibele ingesteldheid. Doodenzorg Uitvaartverzorging staat bij het verzorgen van een begrafenis in Nieuw Vennep voor:

  • Een vast contactpersoon voor de uitvaartbegeleiding;
  • Persoonlijke, respectvolle betrokkenheid vanaf eerst moment;
  • Uw wensen voor de uitvaart staan centraal;
  • Respect en tijd voor uw verdriet;

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij een begrafenis in Nieuw Vennep,? Stel deze vragen via ons contactformulier. Of wilt u in contact komen met onze begrafenisonderneming in Nieuw Vennep, om beroep op ons te doen? Bel dan direct naar 0252 – 62 62 99 en 06 -53 50 37 14. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Het karakter van begrafenis in Nieuw Vennep, vormen in overleg met nabestaanden

Een begrafenis Nieuw Vennep, kan een sober karakter dragen of juist exclusief zijn Om het karakter van de begrafenis te vormen vragen wij u wat uw wensen zijn voor de begrafenis en/of de overledene deze eventueel zelf kenbaar heeft gemaakt.

Bij onze begrafenisonderneming in regio Nieuw Vennep, geven wij u de mogelijkheid om met het gezin gezamenlijk de kist te sluiten op de dag van het definitieve afscheid. U kunt op deze dag zelf ook veel doen. Bijvoorbeeld het begeleiden van de kist, een gedicht voorlezen en een dankwoord namens het gezin. Wat u wel of niet doet, is aan u. Natuurlijk kan u hierbij een beroep doen op onze uitvaartleid(st)er of dragers.

Doodenzorg Uitvaartverzorging, uw begrafenisonderneming in Nieuw Vennep,

De kracht van onze begrafenisonderneming in Nieuw Vennep, is dat wij vanaf het moment van het eerste contact  tot na de uitvaart u alleen contact heeft met Joke Uijthoven. Dit geeft een stuk vertrouwen, daarnaast ervaren nabestaanden dit bijzonder positief. Reeds 75 jaar is onze begrafenisonderneming gespecialiseerd in een verzorgde uitvaartbegeleiding. Dit betekent de nabestaanden bijstaan en de gewenste zorg aanbieden aan u als nabestaande. Wij bieden u persoonlijke dienstverlening, grote luisterbereidheid en flexibele ingesteldheid

Niet iedereen denkt er vaak na. Uw eigen uitvaart wensen.

Doodenzorg Uitvaartverzorging heeft een eigen uitvaart wensenboekje ontwikkeld Hier kunt u al uw wensen invullen, vanaf de rouwkaart tot de kist en alles wat er nog meer bij een uitvaart komt kijken. Denkt u ook aan de muziek, genodigden, locatie.

Ook word er in ons boekje aandacht besteed aan de verdeling van uw (waardevolle) eigendommen. Ons wensenboekje is gratis en vrijblijvend en is er om u te helpen niets te vergeten en de juiste informatie makkelijk over te kunnen dragen aan een voor u belangrijk persoon.

Wilt u ook graag gratis en vrijblijvend het wensenboekje ontvangen ? Neem dan contact met ons op per telefoon of vul ons contactformulier in, wij sturen u dan gratis en vrijblijvend het wensenboekje op!

Wij werken samen met alle crematoria in de regio en kunnen u duidelijk alle mogelijkheden en kosten toelichten. Voor begrafenis Lisse kunnen wij u volledig begeleiden.

Joke & Patrick Uijthoven