Begrafenis Nieuw Vennep verzorgen

Heeft u plotseling te maken met een sterfgeval? De rouwverwerking is een moeilijk proces. Gedurende deze moet u ook de begrafenis regelen voor uw dierbare. Onze begrafenisonderneming in Nieuw Vennep, Doodenzorg Uitvaartverzorging, wilt u helpen bij regelen van een begrafenis Nieuw Vennep. Wij staan voor betrokken begeleiding en transparantie. Wij geven u met onze begeleiding de kans om uw aandacht te richten op uw verdriet en de wensen voor de begrafenis in Nieuw Vennep.

De begrafenis van uw dierbare laat u verzorgen door Doodenzorg Uitvaartverzorging. Onze begrafenisonderneming in Nieuw Vennep staat voor:

  • Een vast contactpersoon voor de uitvaartbegeleiding;
  • Persoonlijke betrokkenheid vanaf eerst moment;
  • Uw wensen voor de uitvaart staan centraal;
  • Respect en tijd voor u verdriet;

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij een begrafenis in Nieuw Vennep? Stel deze via ons contactformulier. Of wilt u in contact komen met onze begrafenisonderneming in Nieuw Vennep om beroep op ons te doen? Bel dan direct naar 0252 – 62 62 99 en 06 -53 50 37 14. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Onze begrafenisonderneming in Nieuw Vennep is gevestigd aan de Gunterstein 28.

De begrafenis Nieuw Vennep

Een begrafenis kan een sober karakter dragen of juist exclusief zijn. Om het karakter van de begrafenis te vormen vragen wij u wat uw wensen zijn voor de begrafenis en / of de overledene deze zelf kenbaar heeft gemaakt.

Bij onze begrafenisonderneming in Nieuw Vennep geven wij u de mogelijkheid om met het gezin gezamenlijk de kist te sluiten op de dag van het definitieve afscheid. U kunt op deze dag zelf ook veel doen. Voorbeelden zijn het begeleiden van de kist, een gedicht voorlezen en een dankwoord namen het gezin. Wat u wel of niet doet is aan u. Natuurlijk kunt u hierbij een beroep doen op onze uitvaartleider of dragers.

Doodenzorg Uitvaartverzorging, uw begrafenisonderneming Nieuw Vennep

De kracht van onze begrafenisonderneming in Nieuw Vennep is dat wij vanaf het moment van het eerste contact  tot na de uitvaart u alleen te maken heeft met Joke Uijthoven. Dit geeft een stuk vertrouwen, daarnaast ervaren nabestaanden dit erg goed. Reeds 75 jaar is onze begrafenisonderneming gespecialiseerd in een verzorgde uitvaartbegeleiding. Dit betekent de nabestaanden bijstaan en de gewenste zorg aanbieden aan u als nabestaande. Wij bieden u persoonlijke dienstverlening, grote luisterbereidheid en flexibele ingesteldheid.